Mennesker og kompetanse

Ta kontakt på mail her
Telefon: 900 44 079
Alf-Erik Vollen har lang og bred erfaring som advokat etter å ha blitt uteksaminert som cand. Jur. fra Universitetet i Oslo i 1986. Han har jobbet i Norske Boligbyggelags Landsforbund, vært dommerfullmektig, advokat i Advokatfirma Dahl og Grønvik og Kontorfellesskapet Kogstad, Venge Tollefsen, Vollen & Lunde, samt partner i Advokatfirma Ness & co, Adv. firma Vollen & Venge Tollefsen, og partner i Advokatfirmaet Nordia DA.

Alf- Erik har hovedsakelig arbeidet med fast eiendoms rettsforhold, blant annet entreprisekontrakter, plan- og bygningsrett, kjøp og salg av eiendom, samt mangelsaker. Han har også bistått en rekke selskapet (særlig boligselskaper) med drift og bygge- og rehabiliteringsoppdrag, samt husleierett både for privat- og bedriftsmarkedet. Han har også god ekspertise innen nasjonal og internasjonal personskadeerstatning.

Alf-Erik har omfattende erfaring både fra prosess- og utenrettslige forhandlinger, foredragsvirksomhet, styreverv, som faglig leder for eiendomsmeglingsforetak og er norsk representant i styret for Pan European Organisasion of Personal Injury Lawyers (PEOPIL).

Dag Stadheim har lang og bred erfaring som advokat etter å ha blitt uteksaminert som cand. Jur. fra Universitetet i Oslo i 1987. Han har jobbet i Skattedirektoratet, vært dommerfullmektig, partner i Brækhus Dege Advokatfirma, samt drevet egen virksomhet i Advokatfirmaet Stadheim. Dag har hovedsakelig arbeidet med fast eiendoms rettsforhold, og har bistått mange hundre boligselskaper med selskapsmessig organisering og drift, rehabiliteringsprosjekter og tvisteløsning, både for domstolene og utenrettslig. Dag er en anerkjent og mye brukt foredragsholder, og er forfatter av bøkene «Tilpasning og forholdsregler mot IT-svikt» (2000) og «Håndbok for styremedlemmer i boligselskaper» (4. utgave 2019). Dag har også flere styreverv.

Ta kontakt på mail her
Telefon: 971 78 405

Ta kontakt på mail her
Telefon: 926 55 274

Line Parelius har lang erfaring som advokat etter å ha blitt uteksaminert som cand. Jur. fra Universitetet i Oslo i 2000. Line har jobbet som advokat i Huseiernes Landsforbund frem til 2015, samt vært foreleser i boligrett på BI og foreleser i Husleie- og eierseksjonsrett på Juridisk fakultet ved Universitetet i Oslo. Line har hovedsakelig arbeidet med fast eiendoms rettsforhold, med hovedvekt på husleie, sameier og borettslag, kjøp og salg av bolig, plan- og bygningsrett, entrepriserett og tingsrett. Line har omfattende erfaring med kontraktsforhandlinger og kontraktsutforming, rettslig- og utenrettslig tvisteløsning og foredragsvirksomhet, samt styreverv. Hun er også medforfatter av boken «Husleieavtaler» (2. utgave 2010).

Yana Beate Totland

Ta kontakt på mail her
Telefon: 988 86 818

Yana Beate Totland har lang erfaring med eiendomsrelatert juss. Hun var ferdig utdannet cand. jur. i 2000, og fikk advokatbevilling i 2002. Hun har sin bakgrunn fra det private (advokatfullmektig, Vogt & Wiig AS), Oslo kommune (Eiendoms- og byfornyelsesetaten) og som organisasjonsadvokat (Huseierne). Bakgrunnen gir omfattende kompetanse innen rådgivning overfor private, men også som offentlig aktør på vegne av kommunen.

Yana bistår med å finne raske og gode løsninger på juridiske problemstillinger innen eiendom. Områder hun har jobbet mye med er kjøp- og salg av eiendom, sameier og borettslag, plan- og bygningsrett, husleie, håndverkertjenester, nabotvister, tomtefeste m.m.

Kontakt oss

Advokatfirmaet
Stadheim Vollen Parelius DA
Arbins gate 4, 0253 Oslo
Telefon: 22 60 50 50
E-post: post@svpadvokatene.no