Alf-Erik Vollen

Alf-Erik Vollen har lang og bred erfaring som advokat etter å ha blitt uteksaminert som cand. Jur. fra Universitetet i Oslo i 1986. Han har jobbet i Norske Boligbyggelags Landsforbund, vært dommerfullmektig, advokat i Advokatfirma Dahl og Grønvik og Kontorfellesskapet Kogstad, Venge Tollefsen, Vollen & Lunde, samt partner i Advokatfirma Ness & co, Adv. firma Vollen & Venge Tollefsen, og partner i Advokatfirmaet Nordia DA.

Alf- Erik har hovedsakelig arbeidet med fast eiendoms rettsforhold, blant annet entreprisekontrakter, plan- og bygningsrett, kjøp og salg av eiendom, samt mangelsaker. Han har også bistått en rekke selskapet (særlig boligselskaper) med drift og bygge- og rehabiliteringsoppdrag, samt husleierett både for privat- og bedriftsmarkedet. Han har også god ekspertise innen nasjonal og internasjonal personskadeerstatning.

Alf-Erik har omfattende erfaring både fra prosess- og utenrettslige forhandlinger, foredragsvirksomhet, styreverv, som faglig leder for eiendomsmeglingsforetak og er norsk representant i styret for Pan European Organisasion of Personal Injury Lawyers (PEOPIL).

Ta kontakt på mail her
Telefon: 900 44 079